Royal Black

A QUINGDAO BLACK TYRE LTD-t a ShouGuang Shandong gumigyár hozta létre abból a célból, hogy a Royal Black márkanév alatt kifejlesztett második generációs személygépkocsi és harmadik generációs tehergépkocsi gumiabroncsokat világszerte kizárólagos joggal forgalmazza. A cég főként radiál gumiabroncsok széles választékának tervezésével és értékesítésével foglalkozik, termékkörében megtalálhatóak a személygépjármű- és SUV abroncsok mellett a kistehergépjármű-, tehergépjármű- és autóbusz abroncsok is.

A mind a hazai, mind a nemzetközi piacokon nagy népszerűségnek örvendő, magas minőséget képviselő Royal Black márkanév alatt több, mint 300 méretben 10 mintázattal készülnek személygépkocsi és nem kevesebb, mint 23 mintázattal tehergépkocsi gumiabroncsok. A mintázatokat a cég nagy létszámú, rendkívül jól képzett fejlesztő csapata tervezi a legutolsó piaci trendeknek megfelelően. A gyártás a lehető legkorszerűbb gépeken, szigorú minőségi követelmények betartása mellett folyik, melyek garantálják az állandó magas színvonalat.

A kiemelkedő minőség, versenyképes ár és a minden igényt kielégítő kiszolgálás képessé teszi a Black Tire Ltd-t arra, hogy hosszú távú, megbízható partnerként az egyik legjobb gumiabroncs szállítóvá váljon.

1–12 termék, összesen 34 db